Jetra ljubijo zeleno

Jetra so eden izmed najpomembnejših filtrov našega telesa. Čistijo in osvežijo kri. Kadar je le-ta umazana, težka, se v telesu ustvarja pregretje v prebavnem traktu, prihaja do vročinskih oblivov, razdražljivosti, hemeroidov. Lahko pride celo do vnetja slepiča.

Ko so jetra preobremenjena, imamo zelo mastno blato, nas peče in smo zaprti. Posledično smo zabuhli, utrujeni in imamo povišan holesterol.

Otroci imajo zjutraj "zaspančke" ob kotičkih oči, saj jim jetra delujejo optimalno. Pri odraslih je teh "zaspančkov" vedno manj, prevladujeta pa zabuhlost in zakisanost telesa. Pri slabem delovanju jeter in žolčnika bomo imeli jezik po sredini obložen (obloga je zelenkasto-rjava), njegovi robovi pa bodo valoviti (kot da so obgriženi) in temno rdeče barve.

Naturopati priporočajo ricinusovo olje (antimikotično in protibakterijsko) tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo. Ga.Brajnik svetuje 5 kapljic v 2 dcl vode na tešče. V enem mesecu na ta način lahko uplahnejo vnetja tudi pri kemoterapiji. Najboljši medij za ricinus je voda in ga ne pijemo s čaji. Voda je nevtralna, vse začimbe pa so grenke in imajo grelno moč. Ricinus lahko uporabimo kot dodatno podporo pri pomladanskem razstrupljanju.

Z Zapperjem-Pro je priporočljivo izvajati podporne terapije za vse organe, ki pomagajo pri razstrupljanju. Več o frekvenčnih terapijah najdete pod opcijo "Kako do najboljših rezultatov" na naslednji strani: https://zapper-pro.si/frequency-therapy-healing/

Jetra shranjujejo kri, sproščajo energijo, skrbijo za sklepe in kite (vsa vezivna tkiva), vplivajo na oči, mastnost lasišča. Kadar so šibka in je telo polno toksinov, se težke kovine ne izločajo iz telesa. Aluminij kot antagonist magnezija se veže v kosti, kar privede do pomanjkanja slednjega, ki je nujno potreben tudi v stresu. Arzen je antagonist kalcija in se veže v možgane, živo srebro otežuje vezavo cinka in vitamina A. Cink in vitamin A sta pomembna za zdravje oči, prostate in na splošno imunskega sistema. V primeru šibkih jeter se prav tako v kosti v večji meri vgrajuje svinec namesto kalcija.

Katere so frekvence težkih kovin in kako si lahko pomagamo s frekvenčnimi terapijami z Zapperjem-Pro, preberite pod opcijo "Izpostavljenost težkim kovinam in frekvence" na tej povezavi: https://zapper-pro.si/frequency-therapy-healing/

Moksa

Poleg sveže zelenjave z ogromno klorofila, ki jo v tem času ponuja narava, pomagajmo jetrom s sokom zelene, peteršilja ali koriandra. Sok iz zelene je kelator živega srebra in svinca, preprečuje gastritis in uravnava krvni tlak. Koprivin čaj, najbolje na sveže pripravljen, mineralizira, tonificira in čisti naše telo.

Klistir z ekološko zeleno kavo bo razbremenil tako jetra in žolčnik kot tudi črevesje.

V času razstrupljanja izločite iz prehrane ves rafiniran sladkor, predelane ogljikove hidrate in predelane maščobe. Izogibajte se poznim večerjam.

Če je trebuh hladen, uporabljamo mokso. Postopek: žličko nejodirane morske soli vsujemo v področje popka. S prižgano mokso krožimo v smeri urinega kazalca 10-15 minut. To nam bo poleg jeter okrepilo tudi želodec, vranico, ledvice, jajčnike. Toplota bo šla tja, kjer jo telo potrebuje. Tistim, ki ste preboleli covid-19, je priporočljivo moksanje na predelu tretjega očesa in med prsnimi bradavicami. Lahko si pomagate tudi z grelno vrečko na predelu trtice. V splošnem to okrepi telo in pomaga pri lažjem hujšanju.

Share:

Author: marcus