Zapper dr. Hulde R. Clark

Zapper – življenje brez parazitov

Ameriška zdravnica in naturopatinja dr. Hulda Regehr Clark je avtorica osmih knjig o alternativni medicini, od katerih jih je šest na temo raka. Bila je tudi fiziolog in biofizik. Raziskovala je škodljive dejavnike na zdravje človeka od katerih so najpogostejši paraziti, glivice, bakterije in nenazadnje težke kovine. Dr. Clarkova je verjela, da imamo ljudje sposobnost samozdravljenja.

Zapper – delovanje, pozitivni učinki & uporaba            

Zapper je elektronska naprava, ki je sestavljena po načrtih dr. Hulde R. Clark. Je eden izmed njenih izumov, ki temelji na odkritjih velikega izumitelja človeške zgodovine Nikole Tesle. Zapper s pomočjo šibkega električnega toka, ki ga pošiljamo skozi telo, uničuje parazite, viruse, bakterije in glivice. Le-ti so lahko vzrok za različna bolezenska obolenja. Različne študije so dokazale, da šibek električni tok človeku ne povzroči nobene škode, vendar pa posamezne frekvence uničujejo mikroorganizme. Mikroorganizmi namreč dokazano ne prenašajo električnega toka nizke napetosti svojega frekvenčnega območja. To velja za vse vrste parazitov, bakterij, virusov, glivic in rakavih celic. Njihova ovojnica poči in tako odmrejo. Same celice organizma se pri tem vitalizirajo in obnavljajo. Pulzirajoči pozitivni električni tok spodbuja bele krvne celice, da se borijo proti parazitom, bakterijam, toksinom…

Na podlagi dolgoletnih medicinskih in znanstvenih raziskav je dr. Hulda R. Clark sestavila frekvenčno listo s frekvencami patogenih organizmov, s katerimi je le-te možno uničiti. Želela pa je, da bi neko osnovno možnost uporabe zapperja imelo čimveč ljudi, zato je izdelala načrt za aparat s fiksno frekvenco 30.000 Hz. Ta in še nekatere druge frekvence, ki se uporabljajo na aparatih s fiksnimi frekvencami so namenjene splošni preventivi in boljšemu počutju sicer zdravih ljudi, niso pa to univerzalne frekvence, ki bi uničile vse viruse, bakterije… Takšen aparat si lahko doma izdela vsak, ki ima vsaj malo elektrotehničnega znanja.

Na splošno je za katerikoli Zapper pomembno, da ima pozitivni offset, kar pomeni, da je napetost impulza pozitivna oziroma, da je celoten nivo signala pozitiven. Uporaba Zapperja je učinkovita pri stabilni napetosti in pravih frekvencah, kar zadostuje za eliminacijo bakterij, virusov in parazitov, ki jih električni tok doseže. Električni tok skozi telo ne teče enakomerno, zato nam pri tem pomagata krvni in limfni obtok, ki dosežeta vse organe in tkiva v našem telesu.

Dr. Clarkova je v času svojega življenja z raziskovanjem ugotovila, da je toksičnost tkiva, ki je posledica strupenih izločkov in metabolnih produktov mikroorganizmov, eden glavnih vzrokov za bolezni. Telo, ki je preobremenjeno s paraziti, to pokaže na različne načine: s kroničnimi obolenji, izgorelostjo, utrujenostjo, glivičnimi infekcijami, kandido,… Sistematično uničenje parazitov je tisto, kar lahko vodi do boljšega počutja, predvsem pa do odprave vzrokov (ne simptomov) nastanka bolezni. Pri tem je potrebno uporabiti prave frekvence.

Zapper ne posega v črevesno floro, zato je po navodilih dr. Hulde R. Clark v času Zapper terapije priporočljivo uvesti tudi zeliščno podporo – npr. tinkturi pelina in črnega oreha ter klinčke. Terapija uravnava črevesno floro in koristi pri razstrupljanju celotnega telesa.

Zapper – stranski učinki                    

Dr. Clarkova med raziskovanjem in uporabo Zapperja nikoli ni zasledila nikakršnih sprememb v krvnem tlaku, mentalnem stanju ali telesni temperaturi. Prav tako nikoli ni poročala o bolečinah med uporabo. Se je pa pogosto zgodilo, da je bolečina ponehala. Pri pretirani uporabi je možno kratkotrajno slabše počutje zaradi obilice razpadajočih patogenih organizmov v krvi.

Zapperja se ne sme uporabljati, če ima oseba srčni spodbujevalnik ali če je noseča.

Zapper – terapija    

Zapper ne posega v notranjost celic, v vsebino želodca, črevesja in testisov ter v notranjost očesnih zrkel. Prav tako ne seže v notranjost tumorjev in cist, žolčnih in ledvičnih kamnov in gnojnega zobnega vnetja. Iz teh mest se paraziti vedno znova preko krvnega obtoka vračajo v organizem in napadajo šibka oziroma zakisana ter vneta mesta še posebej ob padcu imunskega sistema. Na teh mestih je dovolj hrane, kar povzroči hitro razmnoževanje bakterij. Telo se tudi na ta način preobremeni, kar zaznamo s slabim počutjem. Parazite, ki prehajajo v krvni obtok, je priporočljivo sproti očistiti.

Pomembno je, da očistimo jetra in ledvice, kar lahko storimo in vzdržujemo z različnimi zeliščnimi postopki ter primerno prehrano in načinom življenja, s tem pa se postopoma v celoti znebimo parazitov. Redna uporaba Zapperja ima pri tem ključno vlogo, saj daje energijo in pomaga odpravljati parazite, podpira imunski sistem in pospešuje izločanje toksinov.

S paraziti se vedno znova okužimo v stiku z okoljem. Paraziti lebdijo v zraku, so v zemlji, rastlinah, živalih; najdemo jih v vsaki hrani, problematični pa postanejo v primeru oslabitve telesa. Imunski sistem mora vse, kar vstopi v telo skozi hrano, pijačo in zrak očistiti iz telesa. Zato je pomembna podpora imunskemu sistemu skozi skrbno izbrano hrano in pijačo s čim manj kemičnih dodatkov in konzervansov. Na ta način in z uporabo Zapperja se v telesu število parazitov postopno zmanjšuje, sčasoma pa se odstranijo tudi iz težko dostopnih mest.

Če se dovolj gibamo, v telesu ne zastajata limfni in krvni obtok, kar posledično pomeni manjšo stopnjo zakisanosti in s tem dovzetnosti za parazite. Tako imamo manj možnosti za slabo počutje in bolezni.

S zdravim načinom življenja preprečujemo vedno nove možnosti okužb s paraziti iz okolja in težko dostopnih mest v samem telesu. Takšna mesta so tudi žolčni in ledvični kamni, ki jih imamo vsi ljudje, vendar pa jih ne čutimo in nam ne povzročajo težav, dokler ne dosežejo vidne velikosti. Pri čiščenju jeter in ledvic pa jih izločimo in so vedno zelo razbrazdani zaradi na njih in v njih živečih parazitov.

Vsi vemo, da imamo v ustih zelo veliko škodljivih bakterij, ki prehajajo v telo zaradi luknjic na zobeh in vnetih dlesni. Zato je pomembno vzdrževati zdrave zobe in dlesni.

Otroci so zelo izpostavljeni okužbam s paraziti, zato redna uporaba Zapperja pri njih lahko pomaga zmanjšati število bolezni in prehladov.

Zapper terapija pomaga osvobajati telo parazitov in njihovih toksinov in izboljšuje imunski sistem. Učinkovito deluje v boju z gripo in virozami ter pomaga pri razstrupljanju celotnega telesa.

Vir informacij je Terapija za vse bolezn, dr.Hulda R. Clark