Omejitev odgovornosti

Aparati, predstavljeni na spletni strani iZapper.si niso medicinski pripomočki. Lastnik spletnega mesta ni odgovoren za morebitne škodljive posledice uporabe. MARCUS, Marko Črnivec, s.p. ne odgovarja za točnost vsebin na spletnem mestu niti za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo na podlagi uporabe teh vsebin. MARCUS, Marko Črnivec, s.p se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. MARCUS, Marko Črnivec, s.p lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb. Uporabnik vse vsebine in storitve na spletnem mestu uporablja na lastno odgovornost.

iZapper, iZappicator, Schumannov resonator in ostali izdelki, ki so na voljo v spletni trgovini niso nadomestilo za obisk pri zdravniku. Trditve so povzete po metodi dr. Hulde Clark. Ne prevzemamo nobene odgovornosti glede terapije.

Naprave iz spletne trgovine so namenjene izključno za duhovne in raziskovalne namene. Vsaka neprimerna uporaba je izključno tveganje in odgovornost uporabnika.

Proizvajalec in njegovi zastopniki izrecno zavračajo odgovornost za kakršno koli neprimerno uporabo izdelkov, ki so na voljo v spletni trgovini. Vse informacije na celotni spletni strani iZapper.si in v priloženih navodilih posameznim izdelkom, so izključno informativne narave in niso namenjene nadomestitvi nasvetov, ki jih daje vaš zdravnik ali farmacevt.

Pridobljene informacije se v nobenem primeru ne sme uporabljati za diagnosticiranje ali zdravljenje zdravstvenih težav ali bolezni ali predpisovanje zdravil. Če imate ali sumite, da imate zdravstvene težave, se nemudoma obrnite na svojega zdravnika. Nobena naprava omenjena na celotni spletni strani iZapper.si ni namenjena diagnosticiranju, zdravljenju, ali preprečevanju kakršne koli bolezni ali simptomov.

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani iZapper.si. Objavljeni komentarji so osebna mnenja obiskovalcev te strani.